Μια πρωτότυπη και γλυκιά ιδέα που θα τους ενθουσιάσει όλους!
Πάρτε αυγουλάκια (καλύτερα σε μικρό μέγεθος ή αυγά από ορτύκι ή γενικά μικρά αυγά) και στο πάνω μέρος ανοίξτε μία μικρή τρυπούλα ώστε ν'αδειάσετε το αυγό!
Πλένουμε εξαιρετικά καλά με άφθονο ξεστό νερό τ'αυγά, ώστε να μην υπάρχουν υπολείμματα εσωτερικά. Τα βάζετε για λίγο με την τρύπα προς τα κάτω και μετά από περίπου ένα τέταρτο ολοκληρώνετε το στέγνωμα με μια μπατονέτα.
Λιώστε σοκολάτα σε μπαίν μαρί και ανακατέψτε μέχρι να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
Πλένουμε εξαιρετικά καλά με άφθονο ξεστό νερό τ'αυγά, ώστε να μην υπάρχουν υπολείμματα εσωτερικά. Τα βάζετε για λίγο με την τρύπα προς τα κάτω και μετά από περίπου ένα τέταρτο ολοκληρώνετε το στέγνωμα με μια μπατονέτα.
Λιώστε σοκολάτα σε μπαίν μαρί και ανακατέψτε μέχρι να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
Στερεώνετε το αυγό σε μία αυγοθήκη και μέσω της τρυπούλας που έχουμε ανοίξει γεμίζουμε τα αυγά με την σοκολάτα. Για πιο εύκολο γέμισμα, βάλτε την σοκολάτα σε μια σακούλα κορνέ με μια λεπτή μύτη ή κόψτε πολύ λίγο την άκρη και μην βάλετε μύτη.
Καλή επιτυχία!
(Πηγή: muliloaboutthings.blogspot.gr)