Οι τρύπες που βλέπεις στις κονσέρβες ανοίγουν με ένα καρφί και σφυρί. Υπάρχει ένας πολύ έξυπνος τρόπος για να διατηρήσει η κονσέρβα το σχήμα της όσο την κτυπάς με το σφυρί.
Γέμισε την κονσέρβα με άμμο και μετά βάλε και νερό. Βάλε την στην κατάψυξη για να παγώσει το νερό με την άμμο. Ο λόγος που χρησιμοποιεί και την άμμο είναι γιατί το νερό όταν παγώνει διαστέλλεται και θα χαλάσει το σχήμα τη κονσέρβας. Επίσης η άμμος βοηθάει στο τρύπημα μιας και είναι πιο μαλακό υλικό από τον πάγο.
Όταν παγώσει το νερό, τοποθετείς πάνω στην κονσέρβα το σχέδιο που θέλεις να τρυπήσεις και αρχίζεις να ανοίγεις τις τρύπες σου. Όταν τελειώσεις, άσε την κονσέρβα να ξεπαγώσει και αν θέλεις βάψε την με σπρέυ πριν την κρεμάσεις στον κήπο.
Γέμισε την κονσέρβα με άμμο και μετά βάλε και νερό. Βάλε την στην κατάψυξη για να παγώσει το νερό με την άμμο. Ο λόγος που χρησιμοποιεί και την άμμο είναι γιατί το νερό όταν παγώνει διαστέλλεται και θα χαλάσει το σχήμα τη κονσέρβας. Επίσης η άμμος βοηθάει στο τρύπημα μιας και είναι πιο μαλακό υλικό από τον πάγο.
Όταν παγώσει το νερό, τοποθετείς πάνω στην κονσέρβα το σχέδιο που θέλεις να τρυπήσεις και αρχίζεις να ανοίγεις τις τρύπες σου. Όταν τελειώσεις, άσε την κονσέρβα να ξεπαγώσει και αν θέλεις βάψε την με σπρέυ πριν την κρεμάσεις στον κήπο.