1 ποτήρι ζάχαρη, 1 ποτήρι κρασί λευκό ξηρό, ½ φακελάκι baking powder, ½ κουταλάκι σόδα, 1 κουταλάκι κανέλα, 1 κουταλάκι γαρύφαλλο τριμμένο
Εκτέλεση: Σε μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το λάδι.Προσθέτουμε το κρασί, το baking, τη σόδα, την κανέλα και το γαρύφαλλο.Ανακατεύουμε ελαφρά.Προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι ανακατεύοντας μέχρι να πετύχουμε μια ζύμη μαλακή και εύπλαστη. Πλάθουμε μικρά κουλουράκια, τα αραδιάζουμε σε ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα αφήνοντας κενό ανάμεσα γιατί φουσκώνουν αρκετά.Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στον αέρα, στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά περίπου. Καλή επιτυχία!