Εκτέλεση:
Αφήνουμε το βούτυρο και τον κρόκο (αφού τον διαχωρίσουμε από το ασπράδι) να φτάσει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος. Βάζουμε το βούτυρο στο μίξερ και το χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα με τα ειδικά στελέχη για σκληρά μείγματα. Σταδιακά προσθέτουμε τη ζάχαρη και τα υπόλοιπα υλικά. Εάν η ζύμη είναι πολύ σκληρή, προσθέτουμε 1-2 κουταλιές νερό. Αφήνουμε το μείγμα σκεπασμένο με πετσέτα ή μεμβράνη για μια ώρα. Ανοίγουμε φύλλο πάχους 3-4 χιλιοστών και του δίνουμε σχήμα καρδιάς, είτε με κάποιο κουπ πατ, είτε με το μαχαίρι.Βάζουμε τα μπισκότα σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C, για 15-20'. Αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν πάνω σε σχάρα. Ενώνουμε ανά 2 τα μπισκότα με συνδετικό υλικό την μαρμελάδα.