Υλικά :
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
115 g βούτυρο
115 g μαλακή μαύρη ζάχαρη
1 μεγάλο αυγό
30 g τσιπ μαύρης σοκολάτας
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
60 g ψιλοκομμένα καρύδια
Μια πρέζα αλάτι
230 g αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Εκτέλεση:
Προθερμαίνεται το φούρνο στους 180 βαθμούς. Χτυπήστε το βούτυρο και τη ζάχαρη μαζί σε ένα μπολ μέχρι να μαλακώσουν, σε ένα άλλο που ανακατέψτε το μέλι, το αυγό, τα καρύδια, τα τσιπ σοκολάτας, το αλάτι, και το ξύσμα από το πορτοκάλι. Κοσκινίζουμε το αλεύρι, προσθέτουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Βάζετε λαδόκολλα στο ταψί και με ένα κουτάλι βάζετε τη ζύμη, αφήστε κενό μεταξύ τους γιατί θα φουσκώσουν αρκετά. Χρειάζονται περίπου 10 με 15 λεπτά ψήσιμο ανάλογα με τον φούρνο σας .Αφήστε τα να κρυώσουν για μερικά λεπτά και στη συνέχεια αν θέλετε τα μεταφέρετε σε μια σχάρα. Θα σας βγουν περίπου 36 μπισκότα. Καλή επιτυχία!!