Υλικά:
1 φλ. γιαούρτι
1/2 φλ. μαργαρίνη (λιωμένη)
3-4 αβγά
2 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
2 φλ. από διάφορα τυριά της επιλογής σας (θρυμματισμένα)
2 φλ. αλεύρι
15 ελιές χωρίς κουκούτσι
1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τα ασπράδια στο μίξερ μέχρι να πάρουμε μια σφιχτή μαρέγκα και φυλάμε το περιεχόμενο σε ένα μπολ μέχρι να έρθει η ώρα να το χρησιμοποιήσουμε.
Στη συνέχεια, χτυπάμε -επίσης στο μίξερ- το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, τη μαργαρίνη, το γιαούρτι και τους κρόκους.
Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί, τις πιπεριές, τις ελιές και ανακατεύουμε με σπάτουλα μέχρι να πετύχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Προσθέτουμε την μαρέγκα και το πιπέρι και ανακατεύουμε απαλά.
Αδειάζουμε το μείγμα σε μια ελαφρώς βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά.