Υλικά: 2 φλιτζάνια πατάτα τριμμένη στο τρίφτη και στραγγισμένη, 2 κρεμμύδια τριμμένα στο χοντρό τρίφτη, 1 φλυτζάνι φουσκωμένο άσπρο ψωμί στυμμένο, 1/2 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο, 1 κουταλιά δυόσμο ξηρό, αλάτι, πιπέρι, 1/2 κουταλάκι γλυκού κανέλα, 1/2 φλιτζανάκι λάδι, αλεύρι για το πανάρισμα, φιστικέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση: Σε μια λεκάνη αναμιγνύουμε καλά όλα τα υλικά της γέμισης. Ζυμώνουμε καλά με τα χέρια. Πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε στο ζεστό λάδι. Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και στη συνέχεια τα μεταφέρουμε σε πιατέλα.